Signs of An Ending?

It is when your heart start saying :

” I’m (so) tired…”

” Whatever will be, will be. I choose what comforts me most.”

” Why can’t I do the same thing?”

” You (often) leave me behind.”

” You don’t ask for my approval anymore. But I still have to ask all the time.”

” Sh*t. Another unnecessary fight.”

” Why is most of the time things must happen according to you? ”

” What about me?”

” D*mn, should I be in this same situation, AGAIN???”

” Why does it feel fine when not talking for hours… wait… worse. For days?”

” Should I be the one who always call and say sorry?”

” Sh**********t. Another unnecessary fight.”

Du-oh.

Advertisements

8 thoughts on “Signs of An Ending?

      1. No 1, singkirkan ekspektasi. Expectation ruins everything. Kamu ngomong ttg apapun yg kamu ingin omongin. Tanpa berharap dia bereaksi yg kamu mau. Selama bicara, hindari menuding, contoh : kamu kok gini, kenapa kamu gitu.. Tapu gunakan kata aku. Contoh : aku merasa ditinggalkan.. aku merasa tak diperhatikan.. aku kok seperti tak dipercaya…aku sedih karena tak dimintai izin lagi… kira kira begitu

        Like

    1. Aku ngga tau = leave it. There’s nothing you can do about it. Dia aja kagak ngarti dirinya, apalagi kamu?
      Sabar aja ngadepin aku = jawab aja “baiklah” , niatkan untuk jdi orang yg sabar in EVERYTHING
      Jangan banyak nuntut = jawab baiklah, niatkan untuk benar2 tak akan menuntut —-> no expectation

      At the end, my dear… we are depend on outselves only. Kita juga yang menentukan our own happiness. Susah sih, I know. Aku pun harus berdarah-darah dulu dan masih belajar menjalani konsep ini..

      Like

      1. Rumusnya adalah, kita yang tau batasan kita sendiri kan? Kapan kita menentukan harus leave or stay… hmmmm, berdarah-darah adalah kata yang tepat! Kalaupun luka bisa disembuhkan, yang ini menunggu keajaiban.

        Thank you yaaa…

        I need something like this, “sudut pandang lain”

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s